LOCATIES

The Sole Studio heeft behandelruimtes op locaties in Haarlem, Zandvoort, Overveen en Amsterdam. Daarnaast kunnen wij ook bij jouw thuis of bij werkgevers behandelen. We nemen dan onze behandeltafel mee.

flow-fysio-haarlem-voetreflex

HAARLEM

Flow Fysio

Claus Sluterweg 315

2012 WS  Haarlem

zenzo-yoga-voetreflex

ZANDVOORT

Zenzo Yoga

Raadhuisplein 1B

2042 LR  Zandvoort

AMSTERDAM

@HOME

Ervaar de ultieme ontspanning en wellness met onze mobiele voetreflexologieservice. Zeg vaarwel tegen stress en spanning terwijl wij de rustgevende voordelen van voetreflexologie rechtstreeks bij je thuis brengen.

Of je nu behoefte hebt aan ontspanning na een lange dag of op zoek bent naar verlichting van ongemak, we zullen een sessie op maat creëren die is afgestemd op jouw behoeften. Laat ons jou verwennen in het comfort van jouw eigen huis, zodat je je verjongd, gebalanceerd en verfrist voelt. Boek vandaag nog jouw sessie en zet de eerste stap naar totale ontspanning en welzijn.

voetmassage-voetreflexpunten
voetmassage-voetreflexpunten

WERKGEVERS

Maak kennis met welzijn op de werkplek als nooit tevoren met onze voetreflexologieservice ter plaatse. Verbeter je bedrijfscultuur en stimuleer het moreel van jouw medewerkers door de verjongende voordelen van voetreflexologie op jouw kantoor aan te bieden.

We toveren jouw werkruimte om tot een oase van ontspanning en bieden medewerkers een welverdiende onderbreking van de dagelijkse sleur. De voordelen zijn talrijk:

  • Stressvermindering: het is bekend dat voetreflexologie de stressniveaus vermindert en een positievere en productievere werkomgeving bevordert.
  • Verbeterd moreel: Door dit welzijnsvoordeel aan te bieden, laat je jouw werknemers zien dat je om hun welzijn geeft, wat leidt tot meer werktevredenheid en loyaliteit.
  • Verbeterde productiviteit: Door spanning te verlichten en ontspanning te bevorderen, kan voetreflexologie werknemers helpen weer fris en gefocust aan het werk te gaan.
  • Fysieke gezondheidsvoordelen: Voetreflexologie kan de bloedsomloop stimuleren, ongemak verlichten en de algehele gezondheid en het welzijn verbeteren.
  • Teambuilding: Het delen van deze ervaring met collega’s bevordert een gevoel van kameraadschap en teamwerk onder de werknemers.

Investeer in de gezondheid en het geluk van jouw team door vandaag nog onze voetreflexologiesessies op locatie te plannen. Je werknemers zullen je dankbaar zijn, en je bedrijf zal de vruchten plukken van een nieuw leven ingeblazen personeelsbestand.